Шест мача в „Колодрума“, ето новата програма на Марица в Шампионска лига

© Plovdiv24.bg

Вече е ясна програмата на Марица (Пловдив) по дни и часове в Група С на Шампионската лига. Заради ситуацията с разпространението на COVID-19, вместо на разменено гостуване, 12-те срещи в групата ще се изиграят само в две зали – пловдивската зала „Колодрума“ и „Лудж Спорт Арена“ в полския град Лодз.

Марица приема първия турнир от 24 до 26 ноември в зала „Колодрума“. Шампионките на България стартират новия сезон в Шампионска лига срещу френския първенец АСПТТ Мюлуз (Мюлуз) на 24 ноември, от 20:30 часа. Следва мач срещу ЛКС Комерскон (Лодз) на 25 ноември, от 18:00. Последната среща на маричанки в първия турнир в Пловдив ще бъде срещу турския гранд ВакъфБанк (Истанбул) на 26 ноември, от 20:30 ч.

Вторият такъв турнир ще се изиграе в Лодз от 2 до 4 февруари в зала „Лудж Спорт Арена“. В него жълто-сините ще играят срещу АСПТТ Мюлуз (Мюлуз) на 2 февруари, от 19:00. Вторият мач ще бъде срещу домакина ЛКС Комерскон (Лодз) на 3 февруари, от 21:30. Последната среща ще бъде срещу ВакъфБанк (Истанбул) на 4 февруари, от 19:00.

Прочети още