Принц Уилям призовава принц Хари за неговите глупости – и аз се радвам!

  • За пореден път Робърт Лейси прави гърмежи на принц Уилям.
  • Бъдещият крал е обвинен в безмилостен .
  • Някой трябваше да се засили и да се справи с глупостите на Хари и Меган.

Още един ден, още един цитат от Робърт Лейси. Човече, принц Уилям трябва да е направил нещо наистина гадно, за да отбележи този човек.

Старият Netflix Боб е бил непрекъснато говори принц Хари и Меган Маркъл, докато правят медийни обиколки, сводничайки книгата му, през цялото време той бърза вземете истински лични отношения с херцогиня Кейт Мидълтън.

Той търси ли работа за работа в Съсекс? Може би сладък номер в техните непременно вълнуващи проекти на Netflix? Кой знае, но той е направил много повече за техния PR през последния месец от действителния им PR екип.

Принц Уилям е „безмилостен“ според Робърт Лейси. | Източник: Twitter

Принц Уилям е безмилостен. Точно като баба си

Според Лейси принц Уилям е бил също толкова безпощаден като кралица Елизабет в отношенията му с принц Хари и Меган Маркъл.

Честно казано, Боб. Какво очаквахте да направи той? Холивудските кралски семейства току-що бяха получили мечтана сватба , която струваше на данъкоплатеца 40 милиона долара и според съобщенията Меган е похарчила над 1 милион долара за дрехи в рамките на една календарна година.

Сега искаха просто да свалят инструментите и да се разходят? Нищо чудно, че принц Уилям беше сериозно ядосан.

Лейси коментира

до Vanity Fair и докладвано от The Express:

В края на деня видяхме безмилостност от страна на кралицата заради абсолютния й отказ да позволи на Съсексите да използват думата кралски за новия си брандиране и виждаме същата безпощадност и при Уилям.

И какво би направил Робърт Лейси? Разрешено на принц Хари и Меган Маркъл не само да се отдалечат от задълженията си, но и свободно да осребрят своите кралски статут за печалба в САЩ?

За щастие това натискане на човек не е този, натоварен с защитата на бъдещето на кралското семейство.

Не съм сигурен защо, но изглежда Лейси го има за Уилс, а също и херцогиня Кейт

Вижте, Робърт Лейси работи за Netflix. Той е твърд поддръжник на Меган Маркъл и принц Хари , които също работят за Netflix.

Всъщност той доста смущаващо нарича Меган като „Рейчъл Зейн“, когато обсъжда преговорите за излизане за както Хари, така и Мегън.

Разбрах, че той просто се опитва с всички сили да се удържи на Съсексите, но мрази над Меган, сякаш играе адвокат в телевизионното предаване по някакъв начин я прави твърд преговарящ в реалния живот е просто глупаво и донякъде смущаващо за мъж на неговата възраст и опит.

Какво следва ? Драфт Джилиан Андерсън да се справи с Брекзит поради ролята й на бивш британски премиер Маргарет Тачър в The Crown?

Чакай, това всъщност може да работи! Лош пример!

Предполагам, че ще видим дали му е дадена роля, когато Съсексите най-накрая се пропукат с това „епично забавление“ , което Рид Хейстингс ни обеща.

Всички подигравки може би са си стрували тогава.

Коментарите на Лейси за Меган и нейния измислен герой в Suits бяха смешни. | Източник: Twitter

Принц Уилям направи точно това, което беше необходимо. Той е бъдещият крал

Колкото и хора като Лейси да искат да плачат за принц Уилям и как „Безмилостен“ беше и с Хари, и с Меган, истината е, че някой трябваше да пристъпи към чинията.

Принц Филип беше измил ръцете на внука си, и кой би могъл да го обвини? На почти 100 години той не се нуждае от такава скръб в живота си.

Принц Чарлз? Той е тласък. Мразя да го кажа, но той е заслепен от Хари и изглежда е предопределен да го спаси завинаги от трудни места.

Това напусна кралица Елизабет и нямаше начин принц Уилям да я остави, за да се справи с хитроумния легален преговарящ, който е Рейчъл Зейн!

В действителност, не всеки има възможност да избяга и да играе при „събуждане“ по начина, по който Хари.

Принц Уилям е бъдещият крал. Той трябва да се отнася сериозно към живота и не може да се отказва от задълженията си.

Хари и Меган могат да играят като знаменитости, но не очаквайте ощетяват името и репутацията на британското кралско семейство, докато сте при него.

Принц Уилям просто няма да се застъпи за това.

Отказ от отговорност: Мненията, изразени в тази статия, не са задължителни отразяват възгледите на CCN.com.

Прочети още