• Принц Андрю е на път да се сблъска с американското министерство на правосъдието.
  • Засега херцогът на Йорк не е сътрудничил на DOJ по отношение на искането им за информация по делото Jeffrey Epstein.
  • Но това може да не е така много дълго.

Принц Андрю може да се бие, който не може да спечели.

Засега , той не е сътрудничил на американското министерство на правосъдието с техните искания за информация, въпреки исканията от двете страни на езерото да го направят .

Въпросът е, колко още може херцогът на Йорк да издържи срещу DOJ?

Принц Андрю не е сътрудничил

Още през юни 2020 г. Американското министерство на правосъдието поиска интервю с принц Андрю, за да може той да свидетелства за това, което е знаел за сексуалния трафик на Джефри Епщайн . DOJ направи искането директно до Бъкингамския дворец в така нареченото искане за правен договор за взаимопомощ .

Екипът на херцога на Йорк даде ясно да се разбере, че не се интересува от сътрудничество в изявление, издадено пред CNN.

Всяко разследване на молба за взаимна правна помощ би било разочароващо.

Сега херцогът изглежда пее различна мелодия, но само защото той спечели да спечели нещо извън сделката. Според Newsweek (чрез MSN) , част от желанието на принца да сътрудничи произтича от неговото желание за връщане към обществения живот.

Източници, близки до кралския в Октомври каза на Newsweek, че ще изчисти името си и след това ще се върне към обществения живот. Бари Ливайн каза пред Newsweek, че разследващите могат да принудят показанията на Андрю, ако първо получат доказателства от Специалната операция 14 Столична полицейска част, която осигурява кралска защита.

Така че, докато принц Андрю измъкне нещо от сделката, той изглежда готов да сътрудничи. Но ако става въпрос само за „постъпване на правилното нещо“ и зачитане на договор, който съществува между двете страни от години, той не се интересува. Имам ли това право?

Британското кралско семейство не са арбитрите на морала

Смешно е да слушаш как хората пеят похвалите на британското кралско семейство и ги държат с висок морален поглед, сякаш всички те са някаква комбинация от Джоан Дъга, Майка Тереза Мод Гон , Мари-Тереза ​​Уолтър и Клеопатра. Това е особено смешно, когато чуете коментатори, които твърдят, че херцогът на Йорк е унищожил репутацията на британското кралско семейство, както е показано на видеото по-долу.

Реалността е, „Фирмата“ се състои от прелюбодейци , бъдещи Queen Consorts които грабват краля от сашаинг по пистата по бельо и – в случая на принц Андрю – хора, които се свързват с герои, които са неприятни , меко казано.

Принц Андрей беше много тежък свързан с Джефри Епщайн и независимо какви са неговите „кралски титли“, той трябва да носи отговорност за това. | Източник: Twitter

Но тази асоциация на Епщайн не е просто неприятна – тя е потенциално престъпна. Сега, когато всички знаци сочат към изцяло нов президент на Съединените щати – този, чийто кабинет няма да бъде съставен от корпоративни лакеи и приятелство – най-последните хора, срещу които принц Андрю трябва да се изправи е Министерството на правосъдието.

Защото това е битка, която той няма да спечели.

Прочети още