Примирението на кралското семейство на принц Хари няма да се случи – и ето защо

  • Много се говореше за възможността принц Хари да се помири със семейството си.
  • Вярвам, че ще го направи. В крайна сметка.
  • Дотогава обаче може да е късно да оправи оградите с баба и дядо си.

Разривът между принц Хари и неговото семейство вече е пред и център на повечето медии , които докладват за кралското семейство .

Голяма причина за това е новата книга, написана от „Netflix Bob“ Робърт Лейси, , което сензационизира срива в отношенията между двамата британски принцове.

Но докато Книгата обхваща предполагаемите обстоятелства, свързани с проблемите между принц Уилям и принц Хари, като че ли не може да се предскаже как ще се развие всичко това.

Първо, не трябва да се изненадвате, че принц Хари има проблеми със семейството си

Ако знаете всичко за съпругата на Хари, Меган Маркъл, трябва да знаете, че отдалечаването от семейството е нещо като традиция с нея.

I Всъщност тя почти изрязва всеки, който или не може да помогне за по-нататъшната си марка, или , който е станал излишък от изискванията.

Като се има предвид абсолютното ниво на контрол Меган изглежда има над принц Хари, че сега той е отчужден от брат си, не бива да изненадва никого.

Това е класическа техника за контрол. Разделете жертвата от нейната мрежа за поддръжка, като се уверите, че трябва да разчитат изцяло на вас.

Ингрид Сюард вярва, че на картите няма помирение. | Източник: Twitter

Какви са шансовете принц Хари и семейството му да се помирят?

Има различни гледни точки по тази тема, като Робърт Лейси твърдейки, че има малък прозорец, за да се помирят братята. За разлика от тях Ингрид Сюард вярва, че Меган, принц Хари, принц Уилям и Кейт никога няма да се върнат към начина, по който са били в началото.

Говорейки пред Mirror, Ингрид коментира:

Никога не се знае с семейни връзки. Понякога става по-голямо усилие да се опитате да го поправите, отколкото просто да го оставите така, както е. По-скоро се съмнявам, че някога ще се върнат към това, което бяха преди. Наистина не мисля така. Мисля, че това вероятно е прекъсната връзка.

Според мен Коледа ще бъде последната сламка за мнозина от кралското семейство, когато става въпрос за принц Хари.

Често съм казвал и мразя да го повторя, но това съвсем лесно може да бъде последната Коледа за принц Филип, или дори кралица Елизабет или принц Чарлз.

Никой от тях вече не е млад и въпреки че със сигурност се надявате, че всички остават здрави и живеят дълъг живот, трябва да осъзнаете, че когато бабите и дядовците са в средата до края на 90-те, има голям шанс да не излязат на екран още една година.

Надявам се, че това е нещо, което принц Хари обмисля, преди да вземе решение тази година. В крайна сметка той би могъл да живее, за да съжалява за времето, което е пропуснал с близките си, дори ако Меган Маркъл го учи, че семейството няма значение, освен ако не е тя.

За да се случи помирение, Меган ще трябва да бъде нефактор

Ингрид продължи, когато разговаря с The Mirror:

Мисля, че ако нещо се случи с Катрин или Меган, момчетата отново ще бъдат заедно. Но докато техните дами са там и техните семейства са там. Ако имаше ужасна трагедия, това щеше да ги събере, но в противен случай не мисля, че тази връзка ще бъде поправена. Но това е наистина лична гледна точка и може да не съм прав.

За съжаление, мисля, че Ингрид може да е вярна.

Макар че абсолютно никой бих искал да има трагедия или нещо да се случи на някой от тях, чувствам, че принц Хари се помирява със семейството си само ако и когато Меган Маркъл става нефактор.

Моето чувство е, че това ще се случи, след като разводът е на картите. И не ме разбирайте погрешно; Не искам да се развеждат. В него участва малко дете и той винаги трябва да има и двамата родители (и баба и дядо, но това е друга история) в живота си.

Въпреки това, , минавайки по рекорда на Меган, Вярвам, че след като пандемията издухне и нещата се нормализират до известна степен, ще видим принц Хари да стане излишък от изискванията.

В в този момент той вероятно се връща у дома с егото, очукано и наранено.

Но, както винаги, неговият по-голям брат ще бъде там, за да помогне да вземе парчетата. В крайна сметка това правят братята, дори когато един от тях е бил невероятно глупав.

Отказ от отговорност: Мненията, изразени в тази статия, не задължително отразяват възгледите на CCN.com.

Прочети още