Падна осмата маска в „Маскираният певец“

К ъци Вапцаров стана осмият участник, който напусна втори сезон на „Маскираният певец“. Той се превъплъти майсторски в ролята на Бебето, като по този начин заблуди панела до последния момент.

Три артистични битки отбелязаха осмия лайф на най-мистериозното шоу в българския ефир. Булката премери сили с Бебето, Баба Яга влезе в пряк сблъсък за пореден триумф с петкратния победител – Златния, а в голямата тройна битка се срещнаха Хищницата, Плашилото и Макаронът. Нети вдъхна нов живот на Розата. зад чиито костюм в първи сезон се криеше Жана Бергендорф.

Сред предположенията на панела бяха включени звездните имена като 

Към панела от елитни детективи се присъедини комедийният актьор и любимец на зрителите Тончо Токмакчиев, който даде своите предположения за самоличността на изпълнителите, скрити зад маските.

„Беше ми много приятно. Много се забавлявах. Костюмът беше уникален! Бях подготвил още много страхотни песни!“, сподели Къци Вапцаров.

Следващата седмица зрителите ще видят нови артистични битки с останалите участници. Кой пръв ще свали маската? –  ще научите на 14 ноември от 20:00ч. по NOVA.

Получавай безплатно най-горещите новини от Vesti.bg

Прочети още