Меган Маркъл е следващата Камала Харис? Не ме карайте да се смея!

  • В момента всички ние страдаме от изборна треска в САЩ, но някои изглежда направо полудяват от своите оценки.
  • Биограф на знаменитост вярва, че Меган Маркъл може да последва стъпките на Камала Харис или Роналд Рейгън.
  • Защо? Тя е актьор, жена и със смесено наследство. Изглежда, че в наши дни не са необходими други качества!

Трябва да се разбира, че Меган Маркъл, като гражданин на САЩ, има всяко право на глас на избори в САЩ.

Знам, че някои кралски фенове смятат, че нейното гласуване по някакъв начин нарушава споразумението с кралица Елизабет, но аз не вижте това като проблем.

Там, където проблемът беше за мен, беше както в нея, така и в принц Хари кампания за Джо Байдън в публични разговори, водещи до изборите този месец. Има разлика между гласуването частно на избори и използването на вашите кралски пълномощия и влияние , за да се опитва да повлияе на американския народ.

Твърдо вярвам, че кралицата трябва да ги накара и двамата да се справят с многобройните случаи, в които явно са игнорирали споразумението за излизане, което са сключили с нея, преди да се откажат от кралските си задължения по-рано тази година. Особено след като изглежда, че Меган няма намерение да омаловажава политическата си реторика през следващите месеци.

Меган Маркъл беше оживено сравнявана с Роналд Рейгън. | Източник: Twitter

Меган Маркъл ли е следващият Роналд Рейгън?

Преди да продължим, чувствам, че трябва да отбележа че мненията, които ще обсъждам, са на биографа Шон Смит, който е написал книга, която изглежда ще си съперничи Омид Скоби пуф парче в неговото мразене над Меган Маркъл.

Смит, чиито други творби включват биографиите на Джъстин Тимбърлейк, Ким Кардашиян и Spice Girls, вярва, че Меган би могла да последва стъпките на други „актьори“ и да влезе в политиката.

Говорейки с The Express, Смит твърди:

Не е необичайно актьорите да влизат в политиката ; всички знаят кои са, Роналд Рейгън, Шварценегер, Клинт Истууд. Е, защо не? Тя не трябва да бъде намалявана, защото е актьор.

О, Шон.

Виж, знам, че просто си там и се опитваш да сводничиш книгата си. Видяхме как Омид го прави, Netflix Боб навсякъде говореше за своите, и сега ви имаме.

Коледа е зад ъгъла и щом тези книги попаднат в кофата за продажби, ще улеснят чорапи-пълнители. Получавам всичко това.

Но сериозно? Трябва ли просто да приемем идеята, че като актьор Меган Маркъл е на същото ниво като Арни, Клинт или дори Роналд Рейгън?

Сравненията между Меган Маркъл и Камала Харис са мързеливи и обидни

Трябва да кажа, надявах се, че през 2020 г. подобни мързеливи стереотипи и сравнения няма да са нещо, но, ето, ние сме тук.

Смит също каза на The Express:

Бих се радвал да видя как Меган влиза в политиката. Мисля, че тя има интелигентност и артикулира чувства, които много хора изпитват много, много добре. Мисля, че тя може да премине от културна знаменитост към някой с влияние. Двете страхотни чернокожи жени в това отношение са Мишел Обама и Камала Харис. Бих се радвал да видя Меган да следва техните блестящи стъпки. Не разбирам защо не може. Мисля, че тя би била блестяща в това.

Камала Харис, кандидат за вицепрезидент с кандидата за президент Джо Байдън , е дипломирана юристка, която се е трудила в офиса на окръжния прокурор и в крайна сметка е избрана за генерален прокурор на Калифорния през 2010 и 2014 г.

След това тя стана сенатор през 2016 г.

И така, къде са сравненията с Меган Маркъл тук? От това, което виждам, те са двама напълно различни хора от съвсем различни светове.

О, чакай. И двамата са жени и двамата са със смесено наследство, нали?

Леле. Тук сме днес, нали? Меган Маркъл може да тръгне по стъпките на известен сенатор и бивш окръжен прокурор само защото има политическо мнение, жена е и има афроамериканско наследство?

Абсолютни глупости. Меган Маркъл може да иска да говори за политика, , но в това, което казва или прави, няма абсолютно нищо, което да я отличава от буквално милиони „събудени“ типове в Съединените щати.

Камала Харис е отрязана от съвсем различен плат. | Източник: Twitter

Президентът Доналд Тръмп има за какво да отговори!

Изглежда че в ерата на Тръмп, видяхме, че политиката се превръща в свободна за всички. Сега той е невероятно ниската лента, чрез която се измерва всеки ужасно недостатъчно квалифициран потенциален кандидат.

Кание Уест? А сега Меган Маркъл? Не сме ли научили абсолютно нищо от 2016 г.?

Със сигурност през последните четири години американците са научили какво се случва, когато изберете някой, който не знае нищо за политиката в Белия дом?

Не, Меган Маркъл не е президентска. Тя е просто поредната пуста знаменитост с някои общи, „събудени“ мнения, че тя се опита да го превърне в достоверност, за да помогне да продаде разклатената си марка.

И това, че съм жена и смесено наследство не променя това.

Отказ от отговорност: Мненията, изразени в тази статия, не са задължителни отразяват възгледите на CCN.com.


Прочети още