• Джо Байдън пое малка, но критична преднина пред Доналд Тръмп на изборите през 2020 г.
  • Отслабващата подкрепа на Тръмп от републиканците се показва в анкетите.
  • Когато Джордж Буш загуби от Барак Обама през 2008 г., той ни показа нещо, което липсва на Доналд Тръмп: основно човешко благоприличие и уважение към демокрацията.

Той е нарушил нашите права за поверителност . Той обяви война на неправилно помещение. Той разреши изтезания . Той ни насочи към опустошителна рецесия. И все пак, Джордж Буш някак изглежда като велик човек в сравнение с Доналд Тръмп.

Докато Джо Байдън изважда потенциални клиенти на ключово бойно поле държави, ясно е защо на все повече републиканци им е достатъчно.

И Тръмп не е направил нищо, освен да потвърди притесненията им от началото на преброяването на гласовете . За разлика от Тръмп, Джордж Буш поне вярваше в основните принципи на демокрацията.

И той поне изглежда сякаш е достоен човек.

Джордж Буш грациозно се покланя

Както Мандатът на Джордж Буш като президент се разпиля до края на 2008 г., имаше надежда Джон Маккейн да задържи Републиканската партия на власт. Той се провали епично, тъй като Барак Обама събра повече от два пъти електоралните гласове.

Но вижте речта на Буш след победата на Обама:

Чу ли това? Той „поздрави“ Обама за „впечатляваща“ победа.

Той грациозно прие поражението и дори се опита да обедини страната.

Независимо как кастнат всички американци могат да се гордеят с историята, която беше направена вчера … Те показаха на наблюдателния свят жизнеността на американската демокрация и стъпките, които направихме за по-съвършен съюз.

Той нарече победата на Обама „повдигащ“ пример за стъпките, които имаме направени за граждански права.

И може би най-важното, Джордж Буш каза:

През това време на преход, аз ще държа изцяло информиран избрания президент за важни решения.

И тогава имаме концесионна реч на Джон Маккейн:

Въпреки бумите от тълпата, той каза Обама „ предизвиква уважението му. “ Той каза, че признава важността на тези избори и признава „особеното значение, което има за афро-американците.“

Маккейн беше война герой, но по-важното е, че звучи като свестен човек.

И Доналд Тръмп го нарече губещ .

Доналд Тръмп влиза в Twitter Rampage

Ако никога не съм бил свидетел на лудориите на Доналд Тръмп в Twitter , тогава вие вероятно нямат Twitter. Стана му дигитална залъгалка. Изглежда всеки път, когато е разстроен, той излиза на платформата, за да излъчи оплакванията си. Дано заради хората около него това го успокои.

Но докато Джо Байдън се приближава до това, което изглежда победа, Тръмп се възмущава през вековете. Въпреки че непрекъснато разсейва „фалшиви новини“, много от неговите туитове са били маркирани от Twitter за подвеждаща информация.

Вижте тази, където той се опитва да обяви печалба:

Тръмп се опитва да си проправи път към победата. | Източник: Twitter

Знаете, че е лошо, когато Бен Шапиро е възрастният в стаята :

Ох. | Източник: Twitter

Тръмп многократно се позовава на предстоящите си „съдебни производства“, които ще „осигурят неговата победа“:

Тръмп продължава. | Източник: Twitter

Той го прави отново, този път забравяйки, че е насърчил избирателите си да гласуват по пощата:

Може би това е така, защото демократите имат здрав страх от коронавируса? | Източник: Twitter

Стигна се до там, че някои известни Републиканците наричат ​​тази ситуация „безумна“

Какво се случва, ако Джо Байдън спечели законно?

Само за удоволствие, нека приемем, че Тръмп изнася всичко това на съд и резултатът е, че Джо Байдън печели законно на изборите . Изглежда доста ясно, че Тръмп не е готов да отстъпи нищо грациозно.

За него победата е по-важна от целостта на страната . Успех да го чуя да поздрави Джо Байдън или да му предложи помощ заради Америка.

Много републиканци са обърнали внимание за безотговорността на Тръмп с нашата страна. Ето защо държави като Аризона изведнъж обърнаха синьо.

Защото, въпреки че двете страни може да не са съгласни, никой не отрича, че десните обичат своите страна. И всеки с очи и уши може да види, че Доналд Тръмп се грижи само за себе си.

Отказ от отговорност: Мненията, изразени в тази статия, не отразяват непременно възгледите на CCN.com.

Прочети още