Джеймс Кордън е на път да получи лечението „Cancel Ellen DeGeneres“

След години на едно от най-лошите нагласи в бранша, Джеймс Кордън е на път за лечение на Ellen DeGeneres. Накрая!

Водещият на токшоу Джеймс Кордън е в гореща супа, след като се съобщава, че канализира вътрешната си Елън Дедженерис. | Източник: Мат Сейлс / Invision / AP

Джеймс Кордън е на път да получи лечението на Елън Дедженерис.

 • След години, за които се съобщава, че има едно от най-лошите нагласи в бранша, изглежда, че е перка съюзник, който ще бъде изложен.
 • Но Рики Жерве го извика преди години за това лошо поведение.
 • Джеймс Корден е на път да бъде отменен.

  Според новите доклади водещият на токшоуто през нощта – който има имиджа на „приятен човек“ в бранша – всъщност има една от най-лошите репутации в Холивуд.

  И макар да го призовават за това от години – по-специално от хора като Рики Жерве – тези последни доклади сочат, че Кордън е на път да бъде включен пословичните въжета

  като Елън Дедженерис беше , а тази новина не идва нито миг твърде скоро.

  Спомнете си, когато Джеймс Кордън направи Reddit AMA и се обърна?

  Преди няколко години, Джеймс Кордън, благослови сърцето му, наистина си помисли той беше отиде да отида на Reddit и да направя AMA (Ask Me Anything) за популяризиране на „Carpool Karaoke“.

  Не се получи точно така, както той си мислеше, , както съобщава The Daily Mail :

  Планът се обърна масово, когато 40-годишният Джеймс беше нападнат от феновете, които го нарекоха имена като „груб, дупка c “ и попитаха кога бившият домакин Крейг Фъргюсън ще се върне, за да го замени в The Late Late Show. Изглежда, че Джеймс е успял да отговори само на три въпроса, преди той и екипът му да се отклонят от разговора, тъй като е бил брутално изпечен с повече от 700 коментара, повечето от които са отрицателни.

  Това не е първият път, когато Джеймс Кордън беше влачен за мръсотия, разбира се. Ricky Gervais – който е известен с печенето си с равни възможности – , предварително изпечен някогашният актьор в една от неговите процедури. Чуйте как Жерве пече Корден – който се смята за негов дългогодишен съперник – във видеото по-долу.

  Сега Ерик Андре се обажда за главата си

  В скорошно интервю актьорът и комик Ерик Андре имаше много груби думи както за Елън Дедженерис, така и за Джеймс Кордън. Андре каза, че нито DeGeneres, нито Corden са „хубави“ ) и всъщност , по-специално Корден е „f ked“ , ако за него дойде култура за отмяна .

  Е, добре тогава, Джеймс Кордън. | Източник: Twitter

  По справедливост към Корден обаче той по-рано призна, че се е държал лошо в миналото. Той обвини внезапния прилив на славата заради лошото си поведение .

  Но най-доброто извинение е промененото поведение – и не изглежда, че Джеймс Кордън е направил това.

  Bernadette Giacomazzo е редактор, писател и фотограф, чиято работа се появи в Teen Vogue, People, Us Weekly, The Source, XXL, HipHopDX, The Los Angeles Times, The New York Post, BET.com и др. Тя е и автор на поредицата The Uprising и е главен изпълнителен директор на известната фирма за маркетинг и публичност G-Force, която е включена в The Hollywood Reporter и е вкарала филмови, телевизионни, радио и печатни места за клиенти на знаменитости по целия свят. Стигнете до нея чрез

  електронна поща. Посетете я

  LinkedIn профил тук .

  )

 • Вградени отзиви

  Преглед на всички коментари