Джаджи, които всеки трябва да има в стаята си

Източник:
iStock/Getty Images

А ко допреди години тийнейджърските стаи се характеризираха с разхвърляност и множество плакати, то днес те все по-често започват да се превръщат в свеобразни технически центрове. В стаите на все повече младежи има голямо разнообразие от джаджи.

Сложете тези растения в стаята. Ето защо.

Общото между по-голямата част от устройствата е, че те стават все по-независими от гледна точка на кабелите. Колкото по-малко кабели са нужни, за да може една джаджа да работи пълноценно, толкова по-добре.

Ето и някои от устройствата, които всеки тийнейджър трябва да има в стаята си.

Лаптоп

Едно от изключенията от гледна точка на кабелите. Да, лаптопът е идеален за исползване и на дивана, или докато човек се излежава, но също така често е центърът на всички останали устройства и осигурява връзката с тях, зареждането им и др.

USB хъб

Именно затова второто по важност устройство е USB хъбът. Нито един лаптоп не предлага достатъчно USB портове, за да се свърже всичко необходимо. Затова USB хъб с няколко допълнителни порта и по възможност – допълнително захранване, е идеално решение. Така човек може да зарежда едновременно два телефона и останалите джаджи, които ще разгледаме.

Бързо и евтино: да преобразим стаята на детето

Умен говорител

Пазарът на умни говорители се превърна в неочакван хит. Те започнаха като нишово устройство, постепенно превзеха американските домове, а сега се радват на популярност в цял свят. Умните говорители са лесен начин за използване на гласовите асистенти на големите компании, за слушане на музика, гласов чат и др.

Преносима колонка

Тийнейджърите обичат музика и особено да я слушат с приятели. Използването на преносима Bluetooth колонка им дава идеална възможност да слушат музика от всеки телефон, при това с доста по-добро качество от вградените в смартфона говорители. Предимството ѝ е, че могат да я носят навсякъде.

Безжични слушалки

Всеки знае т.нар. мистерия на кабела – взимаш добре навития кабел на слушалките си, слагаш го в джоба и дори след няколко минути, той вече е оплетен по неописуемо сложен начин. Bluetooth слушалките са доста по-удобна и практична алтернатива. Освен това позволяват свободно разхождане из стаята без риск кабелът да се закачи в нещо и да го събори или да бъде прегазен от колелото на стола. А и могат да все носят навсякъде и навън.

Външна батерия

С толкова много безжични джаджи на батерии, едно нещо е гарантирано – винаги ще има устройства, които се нуждаят от презареждане. Затова външната батерия вече е задължителен аксесоар за всеки тийнейджър. Освен това позволява на човек да продължи да използва телефона си навсякъде.

Подложка за безжично презареждане

Не може да се пропусне и малко стил. В духа на все по-малкото кабели, подложките за безжично презареждане са идеално решение за лесно и бързо зареждане на мобилните джаджи, които поддържат тази технология. А сред тях вече има не само телефони, но и говорители, умни часовници и слушалки.

Така няма нужда човек да се занимава с кабели и контакти, а може просто да остави джаджите си върху подложката и те да се зареждат и да са постоянно готови във всеки един момент. Все по-често тези безжични зарядни се предлагат като елемент от друг предмет, например стилна лампа или просто стилен аксесоар, който изглежда като украшение, когато върху него няма мобилни джаджи.

Защо имаш спешна нужда от приложение за стрийминг на музика

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още актуални новини от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Получавай безплатно най-горещите новини от Vesti.bg

Прочети още